Dorpsplein is van iedereen

Wekenlang is er door een hele ploeg vrijwilligers en mensen van de gemeente keihard gewerkt om ons mooie dorpsplein te realiseren.
Hoe trots waren we allemaal toen het plein officieel werd geopend.
Eén groot feest…………………….toen nog wel.
Sindsdien hebben wij moeten constateren dat niet iedereen hier zorgvuldig mee om gaat. Eerst waren er mensen die niet bereid waren om om te lopen en dwars door de nieuwe aanplant van de beukenhaag gingen. Dit hebben we geprobeerd te voorkomen door er draad tussen te spannen.
Het draad werd opnieuw vastgezet, maar dat was niet voor lange duur. Niet alleen werd het draad wederom losgetrokken, maar nu moesten ook de jonge beuken er aan geloven. Een aantal boompjes zijn er uitgerukt en zonder meer op de grond gegooid. Het behoeft geen betoog dat dezen het niet hebben overleefd.
Heel flink hoor het werk en de inzet van zo veel mensen te niet te doen, de complimenten!
Het dorpsplein is er voor iedereen, ook voor jou. Hoe stom kun je zijn dit voor je zelf, maar vooral ook voor anderen, te vernielen?
Een dringende oproep om je bij ons te melden en de aangerichte schade te herstellen.
Of wil je dit liever anoniem doen (net zo stiekem als je ze eruit hebt gerukt)? Zet dan nieuwe boompjes terug.
Ook vragen we aan iedere dorpsbewoner om een volgende keer hiervoor op te letten en vernielers aan te spreken, zo dat we kunnen blijven genieten van ons dorpsplein.
Het bestuur van Dorpsbelang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *