Kick-off SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe

SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe – 24 uur samen tegen kanker – Samen steeds dichterbij

Op 7 en 8 juli 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe in Beilen gehouden. Tijdens het evenement wandelen teams een 24 uur durende estafette/marathon om geld op te halen voor KWF.
Op 15 januari i2018 is de kick-off van dit geweldige evenement.

Samen steeds dichterbij
Iedereen kent de verwoestende kracht van de ziekte, maar met dit evenement wil de organisatie een andere kant laten zien. Namelijk de kracht van verbinden en verenigen. ‘Door onze krachten samen te bundelen bieden wij het verdriet en de negativiteit het hoofd, en zetten wij ons beste beentje voor om samen dichterbij te komen.’

Wat is SamenLoop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een wandelevenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. Het is geen wedstrijd en meer dan een sponsorloop. SamenLoop voor Hoop steekt (ex)kankerpatiënten (survivors) een hart onder de riem. Tijdens dit lokale evenement voor jong en oud, dat volledig georganiseerd wordt door vrijwilligers, vieren de deelnemers het leven en worden overledenen herdacht. Iedereen kan deelnemen aan vele activiteiten en genieten van amusement. Samen gaan we de hele nacht door. Teamleden die niet aan het lopen zijn, kunnen uitrusten, eten, of slapen in tenten. Hoogtepunten van SamenLoop voor Hoop zijn de openingsceremonie met survivors, kaarsenceremonie en de slotronde.

Waarom meedoen?
Eén op de drie mensen wordt ooit geconfronteerd met de diagnose kanker. SamenLoop voor Hoop is een mooie gelegenheid om (ex)kankerpatiënten te steunen, degenen die eraan overleden zijn te gedenken en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Dit doel gaat iedereen aan het hart. Door mee te doen met SamenLoop voor Hoop strijd je mee tegen kanker én beleef je een leuk en hartverwarmend weekend.

Om SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe tot een succes te maken, hebben we ook jou nodig!
Wij willen je vragen om deze informatie en de uitnodiging voor de kick-off zoveel mogelijk te verspreiden in je
-zakelijk- netwerk.

Uitnodiging Kick-off
Tijdens onze kick-off avond kun je informatie ontvangen over het evenement, hoor je hoe jij je kunt aanmelden als vrijwilliger of commissielid en hoe jij je kunt aanmelden met een deelnemend team voor dit geweldige evenement op 7 & 8 juli 2018.
Wij hopen ook jou op 15 januari a.s. te zien om ons verhaal met jou te kunnen delen.
Meer informatie over de SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe en de kick-off is te vinden op www.samenloopvoorhoop.nl/midden-drenthe en via Facebook @SamenLoop voor Hoop Midden-Drenthe
Leef mee, Loop mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *