We zijn er bijna!

Het schiet al mooi op met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Nog geen jaar geleden ging de eerste schop de grond in en nu hebben we ons doel bijna bereikt: supersnel internet voor iedereen in Midden-Drenthe. Ondanks enkele tegenslagen, kinderziektes en vertragingen is de aanleg van ons hypermoderne glasvezelnetwerk bijna voltooid.
Volgens de meest actuele planning van de BAM, die de aanleg en huisaansluitingen verzorgt, worden de laatste abonnementhouders eind april of begin mei aangesloten. Als een huisaansluiting gereed is, wordt de lijn getest en gecontroleerd. En als alles goed werkt, kunnen de providers de aansluiting activeren en starten met leveren van hun diensten. Meestal is dat twee of drie weken later, maar ook bij het activeren zit het tempo er goed in.
Heeft u op dit moment nog geen abonnement? Dan wordt u na de huidige abonnementhouders aangesloten. We sluiten iedereen met een officieel geregistreerd adres aan. Zoals we tijdens de winterperiode hebben gemerkt, is de planning van de BAM afhankelijk van het weer. Dat is ook nu nog het geval, maar we praten inmiddels nog maar over weken en niet meer over maanden.
Wilt u weten of uw adres al ingepland is? Op onze website vindt u actuele gegevens over de planning van de huisaansluitingen. Staat uw adres er nog niet in? Dan is het exacte moment nog niet bepaald. U mag er in ieder geval van uitgaan dat uw woning voor eind april/begin mei op het glasvezelnetwerk van Sterk Midden-Drenthe is aangesloten.
Heeft u klachten of vragen over de aanleg? Neem dan contact op met de BAM. Het telefoonnummer is 085-0479062.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *