LAATSTE NIEUWS RONDOM EUROPESE DORPSVERNIEUWINGSPRIJS

 

UPDATE: De internationale jury ( 4 personen) zal op vrijdag 25 mei Witteveen bezoeken. Zodra we meer weten volgt nadere informatie!

Evenals afgelopen jaar, gaan we er een feestelijke bijeenkomst van maken!

Het programma wordt nog steeds aangepast, dus kijk op de website voor de actuele stand van zaken!

 

 

 

 

 

Op 13 april komt de internationale jury in München bijeen. We verwachten dat de week daarna bekend wordt gemaakt op welke datum Witteveen zal worden bezocht.Er zal een tijdelijke knop de site komen waar het laatste nieuws wordt vermeld; na maximaal 14 dagen ook te lezen in S&O.Dus houd de site goed in de gaten, daarop wordt de datum zodra deze bekend is op gepubliceerd. We lopen kans dat de jury binnen 14 dagen op de stoep staat!

Er is een voorbereidingsgroep voor het jurybezoek (Roel Seele, Paul Mooren, Walter de Boer, Sylvia Keizers, Yvon Veldhoen, Liesbeth Langen en Roos Glastra) die hard aan de slag is een programma op te stellen.

Zo hopen we te kunnen skypen met de Wenteling, maar dat is afhankelijk van datum en tijdstip! Een trip door het bos, het plantsoen en langs de voetbal accommodatie vormt ook onderdeel van het voorlopige plan. En we rekenen natuurlijk op de nodige reuring op het dorpsplein en in de Tille.

Sowieso vragen wij u om de vlag weer uit te steken! Voor wie deze nog niet bezit, ze zijn weer verkrijgbaar bij DBW voor 15 euro. Mail dorpsbelangwitteveen@gmail.com of bel 06-19 69 59 98

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *