Standaard

Wandelvierdaagse Witteveen coronaproof

27 april 2021 — In juni vindt de wandelvierdaagse van Witteveen plaats. We nodigen alle bewoners van Witteveen jong en oud uit om te gaan wandelen in de mooie natuur van Witteveen. Dit jaar hebben we gekozen om het op een andere manier te organiseren. We moeten ons houden aan de corona maatregelen. Alle bewoners gaan zelfstandig elke dag minimaal de 5 km lopen (of meer) met een zelfbedachte route.

Om geen groepsvorming te krijgen mogen de deelnemers elke dag (4 dagen) zelf bepalen op welk tijdstip ze gaan wandelen. Zo verspreiden we de deelnemers over Witteveen. 

De deelnemers moeten elke dag bewijzen dat ze minstens 5 km hebben gelopen. Dit doen ze d.m.v. een foto/screenshot van de route of een foto dat je aan het wandelen bent. Deze stuur je op naar het 06 nummer die hieronder wordt genoemd. Dit kun je heel makkelijk doen via 1 van de bestaande wandelapps. Dat kan zijn het ommetje, strava, runkeeper enz… Deze apps zijn te downloaden op je telefoon. 

Wanneer een deelnemer 3 dagen gewandeld heeft, komen we langs met een medaille en wat lekkers. De deelnemer met de meeste kilometers in 4 dagen heeft een verrassing verdiend.  

Wanneer? 15 t/m 18 juni 

Waar? Witteveen

Opgave? Voor 10 juni via 0636197037 of [email protected]

Kosten: 2 euro p.p. (Deze graag voor de startdatum inleveren B. Assenweg 3) 

Het nummer waar je foto’s/screenshots naar toe kan sturen: 0636197037

Zaterdag 19 juni brengen we bij de deelnemers de presentjes rond. 

Let op! Het wandelen is op eigen risico. Let op bij oversteken en drukke wegen. Laat geen afval achter tijdens het wandelen. Check jezelf bij thuiskomst op teken. Neem voldoende water mee bij warm weer.