Standaard

Wie gaat er mee naar de uitreiking landelijke Dorpsvernieuwingsprijs op 23 september?

Met een mooie aanvraag van Witteveen met haar vele initiatieven en verenigingsleven werden we naast de dorpen Beltrum (Gelderland) en Garnwerd (Groningen) finalist voor de landelijke Dorpsvernieuwingsprijs 2017!
Daarna hebben we ons van onze beste kant laten zien. Heel veel vrijwilligers, enthousiaste kinderen, samenwerkende organisaties en andere betrokken dorpsgenoten maakten van het jurybezoek van de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK) op 4 mei een enorm succes.
17 juni is er een kleine presentatie geweest tijdens het Plattelandsparlement over ons dorp. Een samenvatting hiervan kunt u binnenkort vinden op de face book pagina van Witteveen en op de op website www.dorpsbelangwitteveen. Het filmpje laat onze presentatie zien, de ‘puzzelgeit’ is binnenkort in het dorpshuis te bewonderen.
En op zaterdag 23 september is de prijsuitreiking en horen wij op welke plek -de 1e, de 2e of de 3e -, ons prachtige dorp is geëindigd. ’s Avonds gaan wij dit met elkaar vieren in de Tille, daarover na de vakantie meer.
Maar, wat zou het leuk zijn wanneer er een heleboel dorpsbewoners meegaan naar de prijsuitreiking! En dat kan!
Inschrijven voor een plek in ‘de bus der finalisten’
Het dorp Hoonhorst (Overijssel) heeft 2 jaar geleden deze prijs gewonnen en is daarom het feestelijk middelpunt. Het totale programma is nog niet bekend maar we weten voldoende om gratis vervoer per bus van en naar Witteveen te organiseren!
Vertrek uit Witteveen (vanaf de Tille) om 12.00 uur naar Hoonhorst
Aankomst Hoonhorst tussen 13.00-13.15 uur
Start prijsuitreiking 13.30 uur
Start borrel 14.30 uur
Vertrek uit Hoonhorst om 15.30 uur naar Witteveen
Aankomst Witteveen (bij de Tille) om 16.30 uur
Wie gaat er mee? Dat willen we nu al weten i.v.m. de te reserveren bus(sen)!!!! Mail:
* Naam
* Telefoonnummer
* En met hoeveel personen je met de bus der finalisten meereist.
Naar: [email protected]