Standaard

Nieuws

Bekijk hieronder de meest recente nieuwsberichten.

Enquete gemeente over nieuw fietsbeleid

17 januari 2021 — Om het fietsnetwerk veiliger en toegankelijker te maken voor iedereen roept gemeente Midden-Drenthe fietsers op ervaringen …

Lees meer
Een Hart onder de Riem voor alle Witteveners

15 januari 2021 — In deze donkere coronadagen kan iedereen een opkikkertje gebruiken. Dorpsbelang, Dorpshuis de Tille en het project Naoberkracht sloegen daarom de handen ineen en brachten op Eerste Kerstdag 2020 alle bewoners van Witteveen een smakelijk en opbeurend hart onder riem.

Lees meer
Jaarkalender 2021

15 januari 2021 — Dorpsbelang en Naoberkracht hebben de nieuwe jaarkalender voor 2021 gepubliceerd. Alle bewoners hebben de kalender rond Kerstmis ook thuisbezorgd gekregen.

Lees meer
Conferentie “Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis”

9 december 2020 — Op 25 november nam Dorpsbelang Witteveen met het project Naoberkracht deel aan de digitale conferentie “Een nieuwe generatie ouderen, langer thuis”. De presentatie van Dorpsbelang is te vinden op youtube.

Lees meer
Start voedselbos in Witteveen (bijgewerkt)

16 december 2020 — Op 28 november werden de eerste bomen geplaatst voor het voedselbos van Witteveen. RTV Drenthe besteedde er aandacht aan. Zie ook de fotoimpressie van Alma Wanningen.

Lees meer
St.Maarten

29 oktober 2020 — Ook St.Maarten zal dit jaar te maken krijgen met de door Corona veranderde omstandigheden. Dorpshuis de Tille heeft een aantal adviezen om het feest veilig te vieren op een rij gezet.

Lees meer
Lustrumcommissie voltallig

22 oktober 2020 — De lustrumcommissie deelt mee dat ze met het aantrekken van drie nieuwe leden voltallig is.

Lees meer
Lichtjesavond gaat dit jaar niet door

22 oktober 2020 — Met het oog op de Coronamaatregelen heeft de werkgroep Lichtjesavond besloten dit jaar af te zien van de organisatie van de avond op de algemene begraafplaatsen van Westerbork en Witteveen.

Lees meer
Concept verslag Algemene Ledenvergadering

28 augustus 2020 — Het verslag van de ALV van 19 augustus 2020 is nu beschikbaar op de pagina van Dorpsbelang.

Lees meer
Algemene Ledenvergadering Dorpsbelang 2020

20 augustus 2020 — Op 19 augustus 2020 werd de algemene ledenvergadering van Dorpsbelang Witteveen gehouden. In de open lucht!

Lees meer
Opening streekkindcentrum in Balinge

17 augustus 2020 — Wethouder Erjen Derks heeft op 17 augustus het nieuwe streekkindcentrum bij basisschool de Wenteling in Balinge geopend. Het Dagblad van het Noorden wijdde er een artikel aan.

Lees meer
RTV Drenthe presenteert video over Witteveen

16 augustus 2020 — In de serie Donders Mooi Drenthe heeft RTV Drenthe een video gemaakt van Witteveen.

Lees meer
Uitkomsten raadpleging Lustrumfeest

14 augustus 2020 — De lustrumcommissie 95 jaar Witteveen heeft een rapport gepubliceerd over de resultaten van de raadpleging die begin juli werd gehouden.

Lees meer
Uitnodiging ALV Dorpsbelang

8 augustus 2020 — Dorpsbelang nodigt haar leden van harte uit voor de algemene ledenvergadering die op 19 augustus 2020 om 20.00 uur zal worden gehouden in de Tille of op het Dorpsplein. Zie voor de agenda en de corona spelregels de pagina van Dorpsbelang. Belangrijk is dat deelnemers zich vooraf per mail moeten aanmelden op dorpsbelangwitteveen@gmail.com.

Lees meer
Ondertekening Convenant Streek IKC Balinge

8 juli 2020 — Op 3 juli werd door Dorpsbelang Witteveen, Dorpshuis de Tille, Plaatselijk Belang Broekstreek, Dorpshuis Broekhoes, Stichting Kits Primair en de gemeente een convenant ondertekend over de zekerstelling voor de langere termijn van het Streek Integraal Kindcentrum (IKC) gehuisvest in Balinge.

Lees meer