Standaard

Mededelingen over activiteiten in het dorp

Op 1 oktober en eventueel ook 2 oktober opent dorpsrestaurant Gezelliggeit haar deuren weer. Kijk hier voor het menu en hoe je moet reserveren.

Kijk voor meer informatie over activiteiten in de komende weken, zoals de extra ALV Dorpsbelang en de feestelijke BBQ van jeugdsoos Enjoy, onder aan deze pagina. Voor een overzicht van alle geplande activiteiten voor 2022 zie de jaarkalender.

29 september 2022 — Op donderdagavond 3 november is in de Tille een bijeenkomst gepland over mogelijkheden voor energietransitie in ons dorp. Er zal veel informatie worden verstrekt over onderwerpen als energieco√∂peraties en energiecoaches, en vragen kunnen worden gesteld. Zie voor achtergrond en programma hier.

10 september 2022 — Jeugdsoos Enjoy betrekt een nieuwe ruimte in de Tille. Dat gaan ze op 17 september vieren met een feestelijke BBQ bij de Tille vanaf 16.30 uur. Kijk hier voor de uitnodiging.

4 augustus 2022 — De Brede Overleggroep Kleine Dorpen Drenthe (BOKD) heeft een Podcast gemaakt over initiatieven voor zorg in Drentse dorpen. Naoberkracht Witteveen wordt als een van de goede voorbeelden besproken! Kijk op de pagina van Naoberkracht om de Podcast te beluisteren.

Volgende pagina »